Sedmé místo na Blanket Cupu!

23.12.2012 22:27

Fotbalový tým rádia Jizera si zahrál na halovém turnaji - Blanket Cupu 2012. Druhého ročníku memoriálu sportovního redaktora Boleslavského deníku Josefa Štajnera se zúčastnilo celkem osm mužstev. O poháry a zlatavý mok kromě nás bojovaly: SKP Mladá Boleslav,  Inter Letiště Praha, Tým Blanket, Dolnobousovský SK, TJ Křinec, FK Středokluky,  FK Neratovice, Rapid Liberec a SK Tišice.

Tým rádia Jizera prohrál v základní skupině dvakrát stejným výsledkem 1:5 a následně 3:7. Tentokrát si dokonce nepřipsal nejvyšší porážku turnaje a rozhodně nepatřil mezi předem poražené. V záchranářské skupině potom tým Jizery podlehl domácímu SKP smolně 1:3. Duel o sedmé místo ale zvládl skvěle a po zodpovědném výkonu slavil výhru nad Křincem 3:1.

Z celkového triumfu se radoval Tým Blanket, který v lehce nervózním finále porazil Inter Letiště Praha až na pokutové kopy.

Pochvalu za výbornou organizaci zaslouží opět SKP Mladá Boleslav. Na hřišti to bylo horší, domácí borci obsadili stejně jako v minulém roce šesté místo.

Reportáž První boleslavské televize je zde.

 

 

 

Zpět