První historická výhra nad SKP a konečné šesté místo

21.12.2014 21:02

Fotbalový tým Signál rádia se po roční odmlce opět představil na turnaji starých gard v mladoboleslavské Sportovní hale. V jeho týmu nastoupili pouze dva aktivní fotbalisté, zbytek kádru tvořili především nadšenci pro tuto kolektivní hru a také proto nám organizátoři povolili a něco nižší věkový průměr.

Podařilo se dát dohromady konkurence schopný tým. Nikoliv ten, který na předešlém turnaji dokázal obdržet v jednom zápase i 13 branek.

Tým Signál rádia se hned v prvním utkání v základní skupině postavil proti pozdějšímu vítězi celého turnaje - týmu FK Mladá Boleslav. Naši hráči dřeli a zase tak daleko od bodů nebyli. Doplatili ovšem na neproměňování šancí a prohráli 1:3.

Také další dva zápasy byly celkem smolné. Diváci viděli naše prohry 0:2 s Dolním Bousovem a 1:4 s Kosmonosy. Ani tentokrát to nebylo daleko k bodům, ale výhry soupeřů byly přeci jen zasloužené.

Čtvrté místo ve skupině znamenalo jediné - boje o páté až osmé místo.

Náš celek cítil, že tentokrát fanoušky nesmí zklamat - v klíčovém zápase na turnaji vyzval domácí SKP Mladá Boleslav a byla to jasná záležitost. První kombinace po ose Klesa - Polanka - Šimůnek skončila gólem! Další dvě branky pak přidala výborně hrající posila z futsalového Malibu Petr Polanka. A protože sporťák Boleslavského deníku Jarda Bílek zamkl naší svatyni a přiváděl soupeře k šílenství parádními zákroky - zrodila se výhra s grácií 3:0!

V boji o konečné páté místo náš celek nestačil na Dolní Bousov a prohrál 0:3, s konečným šestým místem ale panovala velká spokojenost.

40 SKP Cup 2014 je minulostí, vyhrál FK Mladá Boleslav, který ve finále přehrál SK Kosmonosy 2:0.

Sestava týmu Signál rádia: Jarda Bílek, Jan Dlask, Jiří Šimůnek, Michal Kopal, Josef Kubín, Petr Polanka, Roman Klesa, Milan Peška a Jan Flusek.

Zpět