Nejde to zastavit - náš tým vyhrál také v Židněvsi

17.08.2013 20:20

V sobotu 17. srpna se fotbalový tým rádia Jizera vydal do obce Židněves. Na toto místo mířil s velkým očekáváním a odhodláním. Vždyť poslední zápas právě tady prohrál vysoko 3:14.

Tentokrát byla naším soupeřem místní stará garda. Pohodoví chlápci v zeleno-žlutých dresech s námi drželi krok, ale my tentokrát přivezli velmi silný kádr. O ofenzivní hru se staral na Mladoboleslavsku známý hráč Rudolf Konhäuser. Věděli jsme, že za poslední výprask se musíme pomstít.

Od první minuty se vše zdálo být na dobré cestě, jenže jeden z našich nejlepších zadáků se rozhodl pokořit vlastního brankáře a ostatní hráči se z inkriminované situace vzpamatovávali několik minut.

Soupeře jsme ale za celý zápas nepustili do vedení a po závěrečném hvizdu jsme slavili výhru 6:3. Připsali jsme si čtvrtou výhru v řadě a tím také potvrdili famózní formu.

Slavit jsme příliš nemohli, vždyť už v neděli nás čeká další těžký soupeř - stará garda Loučeně.

Do Židněvse dodatečně děkujeme za skvělou hru a následné pohoštění! Na oplátku jsme divákům rozdali mnoho dárků a některými nepříliš fotbalovými kousky bavili snad 200 příchozích.

 

 

Zpět