Na Victory Cupu jsme nepostoupili ze základní skupiny

03.02.2013 21:26

 

Fotbalový tým rádia Jizera si zahrál v Milovicích na Victory Cupu. Hlavním cílem bylo neudělat ostudu a to se snad podařilo. Ve žluto-černém dresu si zahrálo několik nováčků. Byl to například světoznámý kuchař Pavel Vedral, nebo nejlepší střelec Milovické ligy malého fotbalu Jan Krátký.

Tento tým ovšem doplatil na nepříliš početnou soupisku a také na zdravotní indispozice zbylých opor v kádru. Tři téměř zlomené nohy se zdá být až příliš pro tak skvěle obsazený turnaj. Příště budeme chytřejší.

Přesto tým rádia Jizera kromě prohry 1:6 s týmem Restaurace u Pecků (loňský vítěz) uhrál přijatelné výsledky. Především s Ostravou jsme drželi krok a prohráli jen 1:3. I tento soupeř ale držel otěže zápasu pevně v rukou. Na postup ze základní skupiny jsme tentokrát v žádném případě pomýšlet nemohli. Nejlepším naším střelcem byl Jan Flusek s jednou trefou. V utkání proti Ostravě si pak dal soupeř vlastní gól.

Ve třetím ročníku Victory Cupu se z vítězství těšil tým AUDI United Praha, který v dramatickém finále zvítězil nad Reprezentací milovické ligy malého fotbalu až po penaltovém rozstřelu.

Třetí místo obsadil reprezentační výběr Bratislavy, který až po penaltovém rozstřelu odsoudil ke čtvrtému místu Ostravu.

Krátkou reportáž z turnaje nachystala První boleslavská TV zde.

Hodnocení hráčů z Ostravy naleznete zde

 

 

 

Zpět