Lidé v Hořátvi jsou super, přesto jsme místní gardu neváhali porazit!

22.06.2013 19:18

Fotbalový tým rádia Jizera začal svou tour na Nymbursku. V sobotu 22.června se představil v Hořátvi. Počasí tentokrát přálo až moc. Teploty se pohybovaly kolem třiceti stupňů, což se zřejmě podepsalo na návštěvnosti. Na malebné tribunce se přeci jen těsnalo několik natěšených fanoušků a zápas mohl začít.

Hrálo se v průměrném tempu a hlavně ve velmi přátelské atmosféře. Náš tým, který nečítá mnoho hráčů, kterým by pán Bůh nadělil do kolébky více umu do noh, se opět doplnil o tři zkušené.

Martin Šmidt, Petr Polanka a Jakub Kraus se podělili o to nejdůležitější - o góly. Brzy jsme prohrávali, ale po závěrečném hvizdu jsme slavili výhru 8:5. A to i přesto, že jsme si dokázali dát dva vlastní góly.

Zejména hlavička Romana Klesy kolem brankáře Vojty Sklenáře byla zralá na pověšení kopaček na hřebík pro našeho beka. A nikdo mu nevěřil, že v rámci exhibice neváhá pro diváky předvést cokoliv.

Poděkování patří hlavně místním organizátorům. Akce byla skvěle připravená a my se do obce Hořátev budeme moc rádi vracet!

 

 

Zpět