Jizeráci si v sobotu zahráli dvě exhibice!

10.06.2012 14:38

Fotbalový tým rádia Jizera si v sobotu 9. června zahrál hned dvě exhibice.V Mladé Boleslavi se střetl s výběrem toho nejlepšího na turnaji firmy Pavmart PSV. Hrálo se za ideálního počasí a soupeř diktoval tempo hry. Přesto se mu nedařilo nasázet více branek za záda Vojty Sklenáře a o výhru se strachoval až do konce. Byla z toho naše prohra 3:5. Zajímavostí byla situace, kdy tým rádia Jizera kopal penaltu a po chvilce dohadů ji proměnil samotný rozhodčí – dodatečně děkujeme!

Tým rádia Jizera se odebral na klobásku se zlatavým mokem a večer ho čekala exhibice v Milovicích proti obávané reprezentaci Milovické ligy. Náš dres měli tentokrát obléknout i hokejisté Ondřej Pavelec s Jakubem Voráčkem. Oba se ale na poslední chvíli omluvili a mohou toho pouze litovat. Pořadatelé se s jejich ránou pod pás vypořádali. V hale Milten se hrál skvělý zápas za fantastické divácké kulisy. Za rádio Jizera nastoupil například fotbalista Rosenborgu Trondheim Bořek Dočkal. Do brány se postavil zdravotně indisponovaný Vojta Sklenář a před ním převážně bránili nápor soupeře Roman Klesa, Jirka Vondra či Jarda Bílek. Právě Jarda Bílek z Boleslavského deníku se stal miláčkem publika. „Jarda na hrad, kdo neskáče není Jarda a nebo Jarda není člověk, Jarda to je bůh,“ ozývalo se hromově z tribuny. Jarda po skončení zápasu hodil fanouškům svůj jediný dres.

Samotný průběh utkání opět ukázal, že z týmu rádia Jizera se stává zdatný soupeř pro každého. Reprezentace Milovické ligy totiž patří ke špičce ve svém oboru. Když ale po zhruba pěti minutách vedl náš tým 1:0 a soupeř dlouho nedokázal odpovědět, kroutil hlavou úplně každý. Po obrovském náporu se zlom přeci jen dostavil, dali jsme si vlastňáka.

Po úvodních třiceti minutách prohrával tým rádia Jizera 1:5. V poločase byly připraveny soutěže pro skvělé diváky a pak následovala druhá půle. Reprezentaci Milovic docházely síly :-) a utkání skončilo zaslouženou remízou 8:8. Děkovačka nemohla chybět. Z týmu rádia Jizera neskončil nikdo na kapačkách, neobjevila se ani křeč a tak se těšíme na další akce! Foto bude doplněno ve fotogalerii.

 


Zpět