Fotbal proložíme nohejbalovým turnajem!

30.06.2013 14:43

Rádio Jizera bude pořádat další nohejbalový turnaj trojic. Třetí ročník pro neregistrované hráče se uskuteční v Mladé Boleslavi - Podlázkách 3. srpna a start bude v 8 hodin. Kapacita je po aktualizaci tohoto článku beznadějně naplněna a již není možné se na turnaj hlásit. Startovné je jako v předešlých letech 400 korun. Organizátoři slibují hodnotné ceny! Turnaj totiž podpoří BK Mladá Boleslav, Pivovar Rohozec a Prondo.


Hraje se na dva vítězné sety, do 10 bodů. Pokud po dvou setech bude vyrovnáno, rozhodnout bude muset zkrácená hra do 5 bodů. Každý tým tedy musí vyhrát 2:0 nebo 2:1. Podaní z ruky, teč sítě (prase) při podání je dobrý míč. Dotek sítě některou částí těla (sako) je bod pro soupeře. Hraje se na tři dopady - 3 dotyky míče a balon nesmí spadnout mimo hřiště. Zápas je v případě potřeby možné odehrát v počtu dvou hráčů. Rozhodčí je vždy člen týmu, který v minulém utkání prohrál! Podmínkou v Podlázkách je obuv se světlou podrážkou, jako na koberec do haly.

Pro hráče, ale také pro veřejnost se chystá další zajímavost. Po poledni přijedou hru na nejvyšší úrovni předvést hráči extraligových Čelákovic.

Zpět