Tým rádia Jizera získal na Kop Cupu stříbro!

30.12.2012 11:32

Fotbalový tým rádia Jizera překvapil širokou veřejnost a na Kop Cupu obsadil skvělé druhé místo.

Předsilvestrovského turnaje se ve sportovní hale v Mladé Boleslavi zúčastnilo celkem osm mužstev. Nás tým hned v úvodním utkání ve skupině prohrál s Jamajkou 2:5. Jak se ovšem později ukázalo, byla to jediná porážka a ještě k tomu s pozdějším vítězem celého turnaje.

Další dva zápasy náš tým zvládl bravurně a to znamenalo postup do finálové skupiny o první až čtvrté místo.

Ani v této fázi turnaje jsme již nenašli přemožitele, dokonce jsme si poradili s obávaným soupeřem hladce 6:0. To znamenalo celkové druhé místo.

Jamajka tentokrát měla štěstí, že s naším týmem, který měl obrovskou formu, se mohla popasovat už v prvním zápase na turnaji. Jsme ale pokorní, soupeř si triumf rozhodně zasloužil.

Tým rádia Jizera tentokrát předčil všechna očekávání, dokázal porazit tým přeběhlíků 3:1 a našel nového střelce. Tomáš Prskavec byl dokonce vyhlášen nejlepším střelcem celého turnaje. Pokud na turnaji byli skauti, o svou budoucnost se bát rozhodně nemusí! Ve žluto-černém dresu by si měl zahrát i na dlouho očekávaném turnaji v Milovicích.

Zapomenout jistě nesmíme na výkon brankáře Vojty Sklenáře, který až na jednu chybu přiváděl svými zákroky soupeře k zoufalství. 

Jirka Šimůnek si rovněž do sportovní haly přivezl parádní formu. Na své konto si připsal pět branek a hlavně byl důležitým článkem jak pro ofenzivu tak defenzivu.

Obrana ve složení Klesa - Dlask - Náhlovský - Bílek působila kompaktně a svému brankáři tentokrát byla oporou!

„Tak jsme druhý no a cóóóóóó," zpívalo se dlouho do noci v nejrůznějších podnicích!

 

 

Zpět