Pořádali jsme třetí ročník nohejbalového turnaje!

04.08.2013 11:10

Nohejbalový turnaj, který pořádalo rádio Jizera se vydařil. Jediným problémem se zdálo být počasí, protože teploty se pohybovaly kolem 36 stupňů. Jenže Rohozecké pivo teklo zdarma a tak žízeň nikdo rozhodně neměl. Na turnaj si přijeli poprvé zahrát i hráči Příšovic nebo Jičína. Hráči Příšovic předvedli velmi dobrý výkon a podařilo se jim dokonce postoupit ze základní skupiny. Ve čtvrtfinále svedli obrovský boj proti domácímu Kosmosu, na který po třísetové bitvě nestačili. To hráči týmu HZS Jičín se probojovali až do velkého finále, ve kterém nestačili na obávaný Ranč Dobrovice.

Celkem se v Mladé Boleslavi - Podlázkách představilo 16 trojic a hrálo se tradičně v přátelské atmosféře. Zájem byl obrovský, na letošním turnaji si chtělo zahrát snad třicet týmů. Už v tomto počtu turnaj končil kolem 18. hodiny a tak rozšíření počtu účastníku rozhodně nebylo možné.

Jak pohrát si může hráč s balonem, předvedli ve své exhibici hráči Čelákovic, kteří mají ve svých řadách i několik mistrů světa. Týmu, který je pak neváhal vyzvat na souboj, věnovali několik triček.

Organizátoři rozdělili velmi hodnotné ceny, které věnovaly BK Mladá Boleslav, Pivovar Rohozec, Pivovar Podkováň či Prondo.

Letos se dokonce nikdo vážně nezranil a tak se dá mluvit o nejpovedenějším turnaji!

 

Zpět