Byla to fuška, ale recept na nás nenašla ani Loučeň!

18.08.2013 19:58

Zřejmě poslední letní utkání v této sezoně jsme odehráli na Loučeni. Proti nám se postavila místní stará garda a jednalo se o velmi houževnatého soupeře. Náš výkon nebyl optimální a příliš fotbalového umu jsme nepředvedli. Dáváme to za vinu počasí a hlavně soupeři, který byl za poslední dobu nejkvalitnější.

Od začátku náš tým držel dvoubrankové vedení a spoléhal na rychlé brejky. Když Loučeň snížila na rozdíl jedné branky, podržel nás několikrát skvěle chytající Vojta Sklenář a my na šanci soupeře odpovídali nejlepším možným způsobem - gólem.

Také v závěru měla Loučeň řadu slibných příležitostí na korigování výsledku. To už tentokrát dáváme za vinu rozhodčímu, který si zřejmě přál remízu. Co ale čekat, když jeden z našich hráčů se s ním pustil do rozvášněné komunikace po každém hvizdu. Přežili jsme nepřímý volný kop z pěti metrů, penaltu už ale soupeř s přehledem přetavil v branku. Po tom všem si velmi vážíme vydřené výhry 6:4 a jsme neporaženi již pět zápasů v řadě.

Diváků se na Loučeni sešlo několik stovek a tak jsme opět rozdali lahvičky dobrého zlatavého moku, cédéčka a nějaké zajímavé poukazy.

Místním fotbalistům přejeme ke 120. výročí hlavně zdraví, mnoho výher a také třeba snadnější soupeře :-)

 

 

Zpět